Office 365 (powered by AppRiver)
Als ondernemer wilt u flexibel werken en de vrijheid hebben dit te doen waar en wanneer u wilt.Office365

Microsoft Office 365 levert de meest bekende set van productivity en collaboration tools op basis van een abonnement. Met onze cloud-diensten, kan uw organisatie de algemene kosten verlagen en leveren we de juiste tools voor de juiste gebruikers binnen uw organisatie, alles met geschikte lagen van beveiliging en compliance. En Office 365 omvat een financieel gesteund service level agreement model, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de beste cloud oplossing gekozen heeft!

  Vrijwel overal toegang tot e-mail, documenten, contactpersonen en agenda’s met de bekende gebruikerservaring op pc’s, Smart phones en in een browser omgeving.
  Business-class functies, zoals financieel ondersteund 99,9% uptime, geo-redundantie, (data) herstel na een ramp en robuuste beveiliging en privacy controle en standaarden.
  Omvangrijke oplossingen, zoals desktop productivity applications, portals, extranetten, instant messaging (IM), voice conferencing, videoconferencing, webconferencing, e -mail en voicemail.
  ‘Pay-as-you-go’ opties in termen van tariefstelling, waardoor kosten overzichtelijk worden en de inzet flexibel, voor uw gehele organisatie of een deel hiervan.
  Office 365 wordt ondersteund door Appriver’s ‘Phenomenal Care’ die 24 uur per dag beschikbaar is, elke dag!
  Upgrades worden automatisch uitgevoerd zodat uw IT-beheerkosten naar beneden gaan.
 Krijg een gestandaardiseerde set van tools die op vrijwel elk apparaat gebruikt kunnen worden.
 U hoeft niet langer meerdere log-ins hoeft onthouden of moet leren omgaan met meerdere toepassingen per  apparaat.
  Opschalen als uw bedrijf groeit met een simpel telefoontje.
  Besparen op licentiekosten. Met Office 365 heeft u de flexibiliteit om alleen die licenties aan te schaffen die u daadwerkelijk nodig heeft per individuele werknemer.

Neem Contact met mij op!

Ik wil meer weten over Office 365 (powered by AppRiver)

Neem Contact met mij op!