Zinnicqq ziet werken in de cloud als een logische vervolgstap van de algehele IT ontwikkeling.
Mensen werken steeds minder locatie gebonden. Steeds meer organisaties omarmen en adopteren deze nieuwe vorm van werken.

Onderstaand vindt u de verschillende oplossingen die we bieden om efficiënt en op krachtige wijze te werken in de cloud.

Workbooks CRM Workbooks_logo_portfolio-176x116
Als ondernemer wilt u een gebruiksvriendelijk CRM en workflow pakket, dat het volledige potentieel uit uw onderneming haalt zonder dat u de hoofdprijs betaalt of er verder nog omkijken naar heeft.
Workbooks levert dit en meer!

Met ons cloud-based CRM & workflow pakket kunt u bovendien:
  Kosten besparen, omzet laten stijgen,
  Marketing, relatiebeheer en klantbehoud verbeteren,
  Al uw bedrijfsprocessen stroomlijnen van order tot facturatie
  Workbooks is Schaalbaar, betrouwbaar, veilig en borgt uw informatie
Lees meer>>

Office 365
Als ondernemer wilt u flexibel werken en de vrijheid hebben dit te doen waar en wanneer u wilt.
Office365
Microsoft Office 365 (powered by AppRiver) levert de meest bekende set van productivity en collaboration tools op basis van een abonnement. Met onze cloud-diensten, kan uw organisatie de algemene kosten verlagen en leveren we de juiste tools voor de juiste gebruikers binnen uw organisatie, alles met geschikte lagen van beveiliging en compliance. En Office 365 omvat een financieel gesteund service level agreement, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de beste cloudoplossing gekozen heeft!
Lees meer>>

Secure Hosted Exchange
Betrouwbare veilige e-mail overal en altijd!Microsoft_Exchange

Zinnicqq’s  Secure Hosted Exchange (powered by Appriver) is de gemakkelijke , effectieve en betaalbare optie voor bedrijven die een betrouwbare e-mail service nodig hebben , maar niet willen  betalen voor dure apparatuur en full-time IT-personeel .

Voor een lage maandelijks, per mailbox vergoeding, geeft Zinnicqq  u onbeperkte opslagruimte en de mogelijkheid om eenvoudig gebruikers of diensten toe te voegen en te verwijderen. Met Appriver’s bekroonde SecureTide spam – ​​filtering meedraaiend op de achtergrond, heeft u ook de beste beveiliging ingebouwd.
Lees meer>>

Sharepoint SharePoint-logo

Zinnicqq Hosted SharePoint (powered by Appriver) is de essentiële oplossing voor organisaties die een veilige, beheersbare, web-based collaboration platform nodig hebben. Het helpt teams om verbonden en productief te blijven doormiddel van gemakkelijke toegang tot de mensen, documenten en informatie die ze nodig hebben om goed geïnformeerde beslissingen te nemen zodat de productiviteit toeneemt.
Lees meer>>

Zinnicqq levert niet alleen hoogwaardige productivity cloud diensten. We verzorgen ook superieure veiligheidsoplossingen in de cloud.

Neem contact met mij op!

Ik wil graag meer weten over jullie Producivity diensten of zou graag een demo of Trial plannen!

Neem contact met mij op!