Secure Hosted Exchange (powered by AppRiver)
Betrouwbare veilige e-mail overal en altijd!

Zinnicqq’s  Secure Hosted Exchange (powered by Appriver) is de gemakkelijke , effectieve en betaalbare optie voor bedrijven die een betrouwbare e-mail service nodig hebben , maar niet willen  betalen voor dure apparatuur en full-time IT-personeel .

Voor een lage maandelijks, per mailbox vergoeding, geeft Zinnicqq  u onbeperkte opslagruimte en de mogelijkheid om eenvoudig gebruikers Microsoft_Exchangeof diensten toe te voegen en te verwijderen. Met Appriver’s bekroonde SecureTide spam – ​​filtering meedraaiend op de achtergrond, heb je ook de beste beveiliging ingebouwd.

Smart phones en mobiele apparaten? Met Secure Hosted Exchange synchroniseert al uw mobiele telefoons , smartphones , tablets en andere apparaten naadloos . Met Akamai ‘s Internet optimalisatie, krijg je ook een betere betrouwbaarheid , snellere downloads en betere beveiliging dan de meeste in-house oplossingen aanbieden.

Als je nog steeds niet overtuigd bent, probeer Secure Hosted  Exchange voor 30 dagen gratis en kijk of onze dienst past bij uw organisatie.

U runt uw bedrijf terwijl wij ons bekommeren om uw email!

Neem contact met mij op!

Ik wil meer weten over Secure Hosted Exchange (powered by AppRiver)

Neem contact met mij op!