SharePoint (powered by AppRiver)
Microsoft’s Hosted SharePoint (powered by Appriver) is de essentiële oplossing voor organisaties die een veilige, beheersbare, web-based collaboration platform nodig hebben. Het helpt teams om verbonden en productief te blijven doormiddel van gemakkelijke toegang tot de mensen, documenten en informatie die ze nodig hebben om goed geïnformeerde beslissingen te nemen zodat de productiviteit toeneemt.
SharePoint-logo
Gebruikt SharePoint om agenda’s te coördineren, documenten te organiseren, en neem deel aan  conversaties via team work spaces, blogs, wiki’s en documentbibliotheken. Het enige wat u nodig heeft is een webbrowser, zoals Internet Explorer, Chrome, Safari of Firefox om altijd en overal toegang te hebben.

 

Zinnicqq’s Hosted SharePoint (powered by Appriver) is een cloud-gebaseerde dienst waarmee bedrijven van elke omvang  documenten, naslagwerken kunnen delen en corporate intranetten en project specifieke websites kunnen bouwen. Het is beschikbaar als een stand alone dienst of door u in te schrijven op het AppRiver Office 365 plan.

Belangrijkste kenmerken:
   Een samenwerkingsplatform in rapporten , databases en zakelijke toepassingen voor toegang tot en beheer van uw bedrijfsinformatie.
  Delen van documenten , waaronder versiebeheer
  Office Web Apps Ondersteuning – Gebruikers kunnen desgewenst Office- documenten die zijn opgeslagen in SharePoint met behulp van een ondersteunde webbrowser op computers en op verschillende mobiele apparaten , zoals Windows Phones , iPhones en iPads bekijken en bewerken.
  Gedeelde contactpersonen, taken en agenda’s
  Ingebouwde sjablonen omteam , project , vergader en blog sites snel te creëren.
  Een veilige plek om data op te slaan, te organiseren , te delen en is toegangkelijk vanaf vrijwel elk apparaat.
  Onbegrensde opslag – Geen zorgen meer over het steeds weer toevoegen van opslag. Met AppRiver Hosted SharePoint , “groeit” (of verkleint) uw opslag capaciteit automatisch aan de hand van uw behoeften en u betaalt alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt.
  Migratie Dienst – Voor een kleine vergoeding ,kunnen  AppRiver Engineers een “kloon” van uw bestaande on-premise SharePoint omgeving naar onze beveiligde, beheerde cloud-infrastructuur. Ideaal voor wie wilt overstappen naar de nieuwste versie van SharePoint.
  Altijd en overal toegang – en omdat het een cloud service betreft, kunnen gebruikers veilig inloggen op uw gehoste SharePoint omgeving en zonder de noodzaak van een VPN-verbinding.

 

 

 

Neem contact met mij op!

Ik wil meer leren over SharePoint (powered by AppRiver)

Neem contact met mij op!