Malware Protectie
Geavanceerde dynamische detectie van afwijkingen, file inspectie en modellering van verkeer helpen uw organisatie te vrijwaren van virussen, botnets, browser exploits en andere geavanceerde bedreigingen.

Compliance Enforcement
Gemakkelijk definieren en toepassen van Content Usage Policies, met uitgebreide alerts en onderzoeksmogelijkheden om nakomen van regelgeving te borgen. (Easily define and enforce content usage policies, with comprehensive alerting and forensic compliance reporting capabilities.)

Off-Network Protectie
Complete Security en wereldwijde bescherming voor gebruikers en hun apparaten buiten het eigen netwerk domein, onafhankelijk van hun geografische locatie.

Data Leakage Preventie
Controleren van distributie van vertrouwelijke informatie en zeker stellen dat data security regels en regelgeving worden nageleefd.

Content Filtering
Beschermt uw netwerk en apparaten op een dynamische wijze tegen allerlei bedreigingen en zorgt ervoor dat uw gebruikers hun ‘acceptable use policies’ naleven.

Security & Compliance Reporting
Uitgebreide en gemakkelijk te begrijpen standaard rapportages, naast de mogelijkheid om diepgaand en gelaagde forensische rapportages te genereren.

Application Control
Beheersen van toegang tot, en het gebruik van, Web 2.0 applicaties waaronder sociale netwerken, streaming media en Web-based communicatie.

Policy Enforcement / afdwingen regels
Blokkeren van pornografie, geweld, hatelijke uitdrukkingen, of andere ongewenste uitingen op het web.

Data Leakage Preventie
Beheer van de distributie van gevoelige data of privé informatie, en controleren wie belangrijke files of gevoelige informatie online kan zetten of uploaden.

Anti-Malware Security
Uitgebreide dynamische detectie van afwijkingen, inspectie van files en modelleren van verkeer om uw organisatie te beschermen tegen geavanceerde aanvallen.

Controle van Bandbreedte
Beheer de bandbreedte van uw Internet verbinding en controleer ongewenst niet-zakelijk gebruik.

Directory Integratie
Eenvoudige integratie met de belangrijke directory services, zoals Active Directory, maken het gemakkelijk deze op te zetten en om gebruikers accounts te beheren en te authentiseren.

Neem contact met mij op!

Ik wil meer weten over Web Security van iSheriff, een Trial aanvragen of een demo krijgen.

Neem contact met mij op!